Tip til opvarmning af pølser
Varm en gryde vand op til kogepunktet. Læg pølserne i, og læg låget på. Sluk for pladen og flyt gryden over på en kold plade. Efter 8-10 minutter er pølserne klar til at spise.
Vær opmærksom på, at vandmængden skal passe til antallet af pølser, da der ellers vil være risiko for, at pølserne ikke kan ”opsluge” varmen, og skindet kan springe.
Tip til stegning af pølser på en pande
Læg pølserne på en tør eller en MEGET let smurt pande. Indstil varmen til ”lavt blus”. Vend pølserne ofte. Pølserne får på denne måde et ensartet udseende, og skindet springer ikke så let. Efter ca. 20 minutter er pølserne spiseklare.
Tip til grilning af pølser
For at få det bedste resultat skal du vente med at lægge pølserne på grillen, indtil kullene og briketterne har afgivet den værste varme. Pølserne skal grilles langsomt ved forholdsvis svag varme og vendes ofte.