Lej en pølsevogn til din næste fest lige her

Kunne du tænke dig at sikre, at dine gæster ikke går sultne hjem fra din næste fest? Så bør du leje en pølsevogn, hvilket du kan gøre lige her hos Bellinge Grillen v/Ole Madsen. Vi står til rådighed hos kunder i Odense, Nyborg og på resten af Fyn.

Vi er en pølsemand, som tilbyder udlejning af pølsevogn til en god pris. Lej en pølsevogn med mandskab her hos os for kun 3.900 kr. pr. udlejning (ex moms). Herefter 45 kr. pr. snude. Vi kan stille sulten på op til 50 mand, så hvad enten der er tale om en stor eller en lille fest, så stiller vi gerne en pølsevogn til rådighed.

Det er altid en god idé med en pølsevogn til fest

​Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste danskere er vilde med pølser, hvad enten det er i form af en klassisk hotdog, en kradser eller en fransk hotdog.

Derfor er det nærmest altid en god idé at leje en pølsevogn til fest, hvis du kunne tænke dig at komme med et sjovt og smagsfyldt indslag. Uanset om du er en privat person, der skal holde rejsegilde, eller en virksomhed, som skal holde firmaarrangement, så kan du foretage leje af pølsevogn her hos os. Vi kan gøre det billigt, men garanterer, at alle mand bliver mætte.

Ring for leje af pølsevogn

​Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere om priser samt dine muligheder for leje af pølsevogn til fest.

Vi kan kontaktes på telefon 65 96 37 20 eller på mail Bellingegrillen@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med nærmere info.

​Skriv til os her​

Har du spørgsmål til et arrangement eller andet kontakt os endelig - så er du sikker på gode friske råvarer

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bellingegrillen
​v/ Ole Madsen